Menu
EUR

Veel gestelde vragen

+31 (0)36 8487320
Ma / Vrij 11:00 - 17:00

Neem contact op

Contactgegevens

036-8487320
KVK nummer: 85971995
BTW Nummer: NL863811802B01
Lcdwandbeugels.nl Pauwlaan 7
1343 CA Almere
Nederland

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste TV Beugel ?
Wat is de Vesa maat ?

Wat is de Vesa maat ?

Uitleg VESA:

Achter op de TV of Computer monitor zitten schroefgaten (4 of 6 stuks) met daarin een draadbus waarin een bout gedraaid kan worden om een TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar.  De Vesa maat stelt u vast door de horizontale en verticale afstand tussen de schroefgaten op te meten. (hart tot hart) De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm. Zo is bijvoorbeeld een VESA 75x75 een standaard waarbij de horizontale en verticale afstand tussen de schroefgaten 75 mm is en bij VESA 400x200 is de afstand horizontaal 400 mm en verticaal 200 mm.

 

U heeft nu genoeg informatie om de juiste muurbeugel, plafondbeugel of tv vloerstandaard te vinden. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar tot 19.00 voor verdere informatie:

Tel : 036-8487320

 

Wat is er belangrijk bij het kiezen van de juiste tv beugel?

Bij de keuze van een tv beugel is het volgende belangrijk: Het gewicht en de vesa maat van jouw televisie. Deze specificaties vind je altijd bij de technische gegevens op de productpagina.

Is de grootte van mijn TV van belang bij het kiezen van de juiste TV Beugel?

Nee, bij de keuze van een tv beugel is de grootte niet meer van belang! Wat belangrijk is, is het gewicht en de vesa maat van jouw televisie.

 

Hoe bepaal ik het gewicht van mijn televisie?

Heel eenvoudig. Kijk in de manual van je TV.
Heb je deze niet bij de hand? Zoek online op het volgende: het type nummer van je tv + gewicht. Of neem contact met ons op en we helpen je graag.

Wordt er bevestigingsmateriaal geleverd bij de tv beugel ?

Ja, er zit een standaard set schroeven bij de tv beugel met de meest gangbare maten om de televisie aan de steun te bevestigen. Bevestigingsmateriaal voor de wand wordt niet bij alle producten meegeleverd. Indien wel meegeleverd, check dan eerst of dit gebruikt kan worden voor jouw type muur.

Verzenden en retour
Wat zijn de verzendkosten ?

Boven een aankoop bedrag van € 25 is verzenden gratis, daaronder € 2,95

Wat te doen bij ruilen of retour

Een product retourneren is, onder de daarvoor geldende voorwaarden, altijd mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Meld je retour aan via onze klantenservice, [email protected] o.v.v. het bestelnummer en eventuele reden van retour. Hierna wordt een retour etiket voor je gecreëerd en toegezonden (de directe kosten voor het retour etiketbedragen € 6,95 en worden bij terugbetaling verrekend).

Zorg ervoor dat het product zorgvuldig is ingepakt, zodat de kans op transportschade minimaal is. Lever je pakket in bij het dichts bijzijnde PostNL verzendpunt (zie www.postnl.nl/locatiewijzer). 

Kosten retourzending

De directe kosten voor het retour etiket bedragen € 6,95. Deze kosten zijn voor je eigen rekening. Dit bedrag hoef je niet te betalen aan PostNL. Wij regelen het met PostNL en houden de kosten in van het bedrag dat wij aan je terugbetalen.

Voorwaarden

We kunnen alleen retourzendingen in behandeling nemen die voldoen aan de volgende voorwaarden.

  • Het product moet na de bedenktermijn van 30 dagen na ontvangst, binnen 30 dagen retour gestuurd worden.
  • De retourzending moet, indien mogelijk, aangemeld zijn via de bovenstaande retour procedure of het mailen van het Herroepingsformulier
  • Het product dient, indien mogelijk, ongemonteerd en onbeschadigd te zijn. Het product mag uiteraard uit de verpakking worden gehaald om het te bekijken, maar het mag niet gebruikt worden. Bijvoorbeeld, een monitor beugel mag uit de doos worden gehaald, maar niet worden bevestigd aan het bureau of aan de monitor.
  • De zakjes met schroeven moeten, indien mogelijk, dicht gemaakt zijn wanneer deze geopend zijn geweest, zwervende schroefjes zorgen nl voor beschadigingen aan de beugel
  • Het product moet, indien mogelijk, compleet met meegeleverde toebehoren weer in de originele verpakking worden verpakt.
  • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!