Menu
EUR

Betaalmethoden

 

Wij leveren in heel Europa.

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop.

1. iDEALMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. Paypal


Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen bij Lcdwandbeugels.nl
 

3. Creditcard

Via de beveiligde betaal omgeving van Pay kunt u veilig betalen met creditcard.4. Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Aydo Webshop.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

Rekeningnummer:

NL70ABNA0595971180

tnv Aydo Webshops BV

 
5. Bancontact 
 
Bancontact
voor Belgische klanten
 
6. Applepay
 
 
Betalen via iPhone of iPad
 

7. Achteraf Betalen


Riverty – Digitale Factuur (Nederland / België)

Liever pas betalen wanneer je de bestellling al hebt ontvangen? Dat kan. We bieden je ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Riverty. Zij voert voor Lcdwandbeugels.nl.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen, voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.
N.B. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty.Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!