Menu
EUR

Informatie over TV Muurbeugels

Informatie over TV Muurbeugels voor LCD, LED en Plasma tv's

LCD, LED en Plasma tv's zijn op dit moment zeer populair. Het is natuurlijk mooi om deze tv's plat tegen de muur aan te hebben. Hiervoor heeft u een TV Muurbeugel nodig. Wilt u een vaste beugel, één die kantelbaar is of misschien wel een draaibare beugel? Voor vrijwel elke televisie is wel een goede oplossing te vinden.

Type TV Muurbeugels

Het aanbod TV Muurbeugels is zeer groot en divers. Naast de mogelijkheid om de televisie aan de muur te hangen, kan deze ook met een TV Plafondbeugel aan het plafond bevestigd worden. Plafondbeugels worden vaak gebruikt voor bedrijfsmatige doeleinden, maar ook in de slaapkamer is een plafondbeugel een goede oplossing. Ook een TV Vloerstandaard kan een mooie oplossing zijn voor het ophangen van uw tv.

Bij de TV Muurbeugels maken we onderscheid in vaste, kantelbare en draaibare TV Muurbeugels.

Vaste TV Muurbeugels

Met een vaste TV Muurbeugel zit de televisie dicht tegen de muur bevestigd. Deze TV Muurbeugels zijn ideaal wanneer u wilt dat de TV Muurbeugel zo weinig mogelijk ruimte inneemt.

        

Kantelbare TV Muurbeugels

De kantelbare TV Muurbeugel vertoont op het eerste gezicht veel overeenkomsten met de vaste TV Muurbeugel. De kantelbare TV Muurbeugel neemt echter over het algemeen iets meer ruimte in dan de vaste TV Muurbeugel. De tv komt dan ook iets verder van de muur te hangen. Het grote voordeel van dit soort TV Muurbeugels is dat hij iets kan kantelen. Dit kantelen beperkt zich meestal tot 15° a 20°. Een kantelbare wandbeugel is vooral handig als de televisie wat hoger komt te hangen. Door de televisie dan iets te kunnen kantelen, is het prettiger televisie kijken.    

 

Draaibare TV Muurbeugels

De draaibare TV Muurbeugel is de TV Muurbeugel met de meeste mogelijkheden. Naast de draaifunctie heeft deze wandbeugel in de meeste gevallen ook een kantelfunctie. Deze tv beugel is ideaal voor het televisie kijken vanuit meerdere hoeken. De draaibare TV Muurbeugel is er in vele varianten. Een TV Muureugel met een korte arm heeft een relatief beperkte draaihoek. De draaibare beugels met een langere arm hebben een grotere draaihoek. Hoe langer de arm van de wandbeugel is, hoe verder de beugel (ook in ingeklapte vorm) van de muur afkomt. Daarnaast is er een verschil in het aantal draaipunten. Hoe meer draaipunten, des te hoger de flexibiliteit.

              

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!